0

041 726 997

Ogledi kmetije

Znižanja in ugodnosti

Pridobi znanje

(0)

KAKO IN KDAJ POBRATI ZELIŠČA?

50,00 

Tema delavnice:

  • določitev tehnološke zrelosti zelišč,
  • orodje za spravilo, čas in načine spravila,
  • spravilo in tehnike za ohranjanje kakovosti,
  • priprava zelišč za nadaljnjo obdelavo oziroma predelavo.
Koda izdelka 26.7.2025 Kategorija Oznaka ,
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Podobni proizvodi

komarček_foeniculi fructus_sproščanje krčev_odvajanje vetrov_prebavne težave dojenčkov_kašelj_tvorba mleka_izboljšanje teka_eko zelišča_eko čaj_dojenje_blaženje prebavnih krčev

KOMARČEK navadni, eko zelišče

6,00 

Valeriae radix_pomirjevalo_izčrpanost_razburjenost_nespečnost_srčna nervoza_strah_stres_razburjenost_ žalost_depresija_pobitost_potrtost_notranji nemir_ živčno razbijanje srca_slab spanec

BALDRIJAN ali zdravilna špajka, eko zelišče

8,00 

Kopriva_diuretiki_znižanje krvnega sladkorja_revma_driska_zlatažila_pospeševanje izločanja prevanih sokov_sečna kislina_žolč_pospešeno izločanje mleka_eko čaj_zelišče_povečana prostata

KOPRIVA, eko zelišče

6,00 

Kitajski ožep_agastacheae herba_virusne okužbe_boleč želodec_glivične okužbe_aromatizacijačajev_eko čaj_zelišča

JANEŽEV OŽEP, eko zelišče

6,00 

Pridružite se naši skupnosti!

Bodite med prvimi, ki bodo izvedeli za: